Actueel

Actueel

Hier vindt u telkens de meest actuele gebeurtenissen.

De openklasvoormiddag van 24 februari was een groot succes. We kregen zeer vele mensen over de vloer die onze kleuterschool wilden leren kennen. Nadien werden er heel wat peuters ingeschreven.

 

Dankjewel voor het vertrouwen in onze school!

 

Woensdag 24 januari 2018

Conferentie voor de juffen

VRIJAF voor de kleuters

De warmste week

Enkele collega’s trokken gisteren naar Wachtebeke met onze cheque. Hiervan werd een filmpje gemaakt met de link ernaartoe hierbij.

 

https://dewarmsteweek.stubru.be/actiefilm/de-zingende-kersjes

Kerstconcert

‘De 2de editie van ons kerstconcert was weer een groot succes. In de afgeladen volle kerk van Waarschoot kon iedereen genieten van de prachtige kerstnummertjes van onze kleuters én juffen. Daarna was het nog een gezellige bedoening op het kerkplein met een glaasje glühwein, jenevertje, warme chocolademelk en warme wafel.

 

Dankzij zoveel vrijwillige bijdragen, konden we maar liefst 1000 euro schenken aan Music For Life, meer bepaald voor de Waarschootse vereniging ‘Feestvarken’.

 

Dankjewel voor jullie enthousiaste aanwezigheid.

Kleuterschool 't Kersenpitje organiseert voor het twee jaar op rij een kerstconcert in de kerk van Waarschoot. De kleuters en juffen geven het beste van zichzelf met dit jaar als thema: Kerst over de hele wereld. De opbrengt van dit kerstconcert gaat integraal naar Feestvarken VZW. Nadien kan er nog even nagepraat worden met een 'jeneverke', glühwein of een warme choco.

Het ontbijt vanmorgen was een gezellige bedoening. Zowel in hoofdschool als de Belleschool genoot klein en groot van een koekje met een koffie. Daarna stapten alle kleuters blijgezind naar hun nieuwe klas.

Klik op onderstaande foto's om een idee te krijgen van het gebeuren.

't Kersenpitje

Hilde Peeters

Verbindingsweg 14,

9950 Waarschoot

09 377 86 89 0494 63 47 62

 

directie@kersenpitje.be

Copyright © All Rights Reserved